Read the kungfu novel
LomoImpex.MyForum.ro
Forum
Acum este: 11/10/2026 10:00

sanatatea si panoul infrarosu

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LomoImpex.MyForum.ro -> Energia solara-Energia viitorului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Autor Mesaj
Carmen S

Carmen S

Data inscrierii: 21/Iun/2009

MesajTrimis: 21/06/2009 14:40    Titlul subiectului: sanatatea si panoul infrarosu Raspunde cu citat (quote)

hideingbhindcurtian Buna seara
am luat de la dvs panouri infrarosii pentru incalzirea locuintei.Ok, sunt bune,incalzesc foarte bine,mai ales ca pot eu singura sa-mi reglez temperatura ambientala a camerelor. Dar nu asta am vrut sa va spun. Intr-una din dimineti m-am trezit anchilozata,nu ma puteam ridica din pat,aveam dureri mari; sotul mi-a adus fastum gel,dar mi-am adus aminte de panoul infrarosu.A dat jos pe cel mai mic,de 180W, si mi l-a pus pe pat in asa fel sa-mi incalzeasca spatele hmm . Medicul mi-a zis dat vreo 3 luni pana sa-mi revin hmmsmiley .
Dupa 2 zile de radiatii infrarosii, am putut sa merg din nou. Adevarat ca,sontac, sontac,dar mergeam. De atunci a trecut o saptamana, iar acum va pot scrie dvs. stand pe scaun. Nu am crezut in reclama cu vindecarea, dar o simt pe spinarea mea cat e de buna. Recomand tuturor oamenilor sa utilizeze panoul infrarosu; este economic,etc.dar pentru sanatate headsetsmiley e super....

Autor Mesaj
Tehnicianul
Administrator
Administrator
Tehnicianul

Data inscrierii: 13/Noi/2008

MesajTrimis: 27/07/2009 13:26    Titlul subiectului: ok Raspunde cu citat (quote)

ma bucura faptul ca ne-ati scris despre cat de bine v-a prins sa aveti in casa un panou termic infrarosu. hat .
nu degeaba este un instrument de munca medicilor din occident.
hmmsmiley02 pacat ca medicii nostri roman nu sunt receptivi la beneficiile panoului infra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LomoImpex.MyForum.ro -> Energia solara-Energia viitorului Ora este GMT - 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum